DVD en film op maat
Doordat STOER Theaterprodukties een breed netwerk heeft van allerlei mensen met hun kwaliteiten, kan er flexibel en op maat gewerkt worden.

Zo heeft STOER in opdracht van het Loodgietersbedrijf Fa van Os in Voorschoten een instructie DVD gemaakt waarop duidelijk wordt gemaakt hoe je je communicatieve vaardigheden kunt vergroten.

STOER heeft in overleg met het bedrijf een aantal communicatieve problemen in scène gezet en gefilmd. De scènes gaan over een monteur en een klant. Dit om veel voorkomende communicatieve problemen op een humorisctische wijze te laten zien en het klantvriendelijk werken van de monteurs te vergroten. De DVD is binnen het bedrijf en in samenwerking met een trainer reeds vele malen met veel genoegen ingezet. Aan de hand van de gefilmde voorbeelden wordt de theorie besproken en op een aangename manier aangeleerd.

Denkt u ook dat u met klantvriendelijker en beter getraind personeel het verschil kunt maken binnen uw branch? Wilt u ook een op maat gemaakte trainings DVD of film voor uw bedrijf, vereniging of stichting? Neemt u dan gerust contact met ons op! Na uitgebreid onderling overleg met u kunnen wij, naar aanleiding van uw wensen, een offerte maken.

© 2001-2019 STOER Theaterprodukties, alle rechten voorbehouden